Yenilenen mönüsüyle sezonu açtı

Kanton mutfağının ödüllü uluslararası markası Hakkasan’ın, Mandarin Oriental Bodrum’daki şubesi, yenilenen mönüsüyle sezonu açtı.

Yenilenen mönüsüyle sezonu açtı

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

Modern Kanton mutfağının dünyaca ünlü restoranlarından, Londra merkezli ve Michelin yıldızlı Hakkasan, Bodrum'da kapılarını yeniden açtı. Mandarin Oriental Bodrum içerisinde yer alan Hakkasan, Bodrum Yarımadası'nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu'nda modern Kanton mutfağının leziz yemeklerini nefes kesici Ege Denizi manzarasıyla buluşturuyor. Hakkasan Bodrum, ödüllü mönüsüne eklediği birçok yeni lezzetle tüm yaz boyunca hizmet verecek.

Taze istiridye, kaplan karides, ıstakoz mango salatası, ton balığı tartar, tarak crudo, kral yengeç gibi deniz ürünleri ve üç sos ile servis edilen Hakkasan Deniz Ürünleri Tabağı, restoranın öne çıkan yeni lezzetleri arasında yer alıyor. Siyah trüf sos ile servis edilen marine edilmiş Supreme Tomahawk bifteği ve baharatlı Asya soslu Çin Man Tou, çıtır bütün ıstakoz, Alaska kral yengeci bacakları ve ızgara Moğol usulü kuzu pirzola bu yazın favorisi olacak diğer lezzetlerden. Konukların vazgeçilmezi olan mekanın ödüllü Pekin ördeği ise lezzet dolu bir akşam yemeği vadediyor. Tatlılar arasında ise Spikey Limon, Earl Grey aromalı çikolatalı fındıklı dumplingler ve alakart tatlı bölümündeki lezzetlerin beş mini versiyonunu içeren görsel olarak çarpıcı Hakka Tabağı yer alıyor.

LÜKS PİKNİK
Çırağan Sarayı'nın yemyeşil bahçelerinde Boğaz'ın hemen yanı başında 'Lüks piknik deneyimi' şehrin en renkli, keyifli ve bir o kadar da ihtişamlı piknik buluşmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu sezon da yemyeşil saray bahçelerinde, Boğaz'ın hemen yanı başında rengarenk bir konsept ile sunulan lüks piknik deneyimi, açık havada olmanın tadını sevdikleriyle birlikte çıkarmak isteyenlere özel sunuluyor. Enfes saray lezzetleriyle dolup taşan bir sofra, Çırağan Sarayı ekibinin benzersiz hizmet kalitesi ile bu piknik deneyimi özel kutlamalar, doğum günleri, aile buluşmaları gibi etkinlikler için öne çıkıyor.

TACO'LAR RENKLENDİ
Türkiye'nin gerçek Meksika restoranı Ranchero, taco'ları renklendirdi. Mekan taco'ları, çeşitli soslar ve baharatlar eşliğinde, tercihe göre etli, tavuklu, karidesli veya sebzeli olarak hazırlıyor. Mönüsüne farklı lezzetler ekleyen Ranchero, mürekkep balığı mürekkebi ve kırmızı pancar püresi kullanarak renklendirdiği yeni taco'larını misafirlerinin beğenisine sunuyor. Yeni eklenen renkli taco'lara ek olarak mönüde, Tacos Fiesta, Cajun Chicken Tacos, Quesadillas, Tempura Shrimp Tacos, Tacos de Rey ve Buffalo Shrimp Tacos gibi farklı seçenekler bulunuyor.

HAYATIN İÇİNDEN

EĞLENCE VE LEZZETİN YENİ ADRESİ
2022 yılı yaz sezonuna yeniliklerle giren Bodrum'daki D'Plaj Residans, bünyesine kattığı ünlü şef Özlem Mekik'in mekanı Ziyade Fasıl ile Yalıkavak'ta eğlence ve lezzetin doruklarını yaşatıyor. Geleneksel fasıl anlayışını modern ve eğlenceli bir tarz ile harmanlayarak sunan Ziyade Fasıl, birbirinden enfes lezzetleri, göz kamaştıran sahne ve DJ performansıyla Bodrum'a yeni bir soluk getiriyor.

GEÇ KAHVALTI!
Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul, dünyaca ünlü sürdürülebilirlik felsefesi ışığında, tamamı yerel ve etik üretim yapan üreticilerden temin edilen geç kahvaltı mönüsünü damak tadına düşkün misafirlerinin beğenisine sunuyor. Pazar günleri 12.00-15.00 saatleri arasında Kocataş Yalısı'nın yeşiller içindeki bahçesinde konumlanan Avlu Restaurant'da servis edilen 'Sparkling Sunday' kahvaltısı, canlı müzik eşliğinde keyifli bir hafta sonu geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.