Meghan Markle: Bir nesne gibi olmaya zorlandım ve bundan hoşlanmadım

Meghan Markle, tüm dünyanın dikkatini üstüne çekmeye devam ediyor.

Meghan Markle: Bir nesne gibi olmaya zorlandım ve bundan hoşlanmadım

Prens Harry ile evlendikten sonra tüm dikkatleri üzerine çeken Meghan Markle, son podcast yayınında bir zamanlar yarışma hostesliği yaptığı günleri anlattı.

41 yaşındaki Markle, son yayınına Hilton ailesinin model ve DJ'lik yapan kızı Paris Hilton'u konuk etti. Programda, Hilton'dan daha çok Markle'ın sözleri akıllarda kaldı.

Markle, programda, kendisini şöhrete ulaştıran Suits dizisinden önce görev aldığı Deal or No Deal adlı yarışmadaki günlerini anlattı. Prens Harry ile evliliğinden sonra diziden diziden ayrılan Markle, "kendimi akıllı hissetmiyordum" diye anlattı. Markle, programdaki güzellik anlayışından rahatsız olduğunu, kadınlara sürekli 'aptal sarışın' rolleri biçilmesinden şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Markle, kendisinin ve şovdaki diğer kadınların, sütyene dolgu koymak, takma kirpikler takmak ve saç uzantıları takmak da dahil olmak üzere çeşitli güzellik bakımları için "sıraya girmeye" zorlandıklarını açıkladı.

Markle'ın anlattığına göre her hafta, program hosteslerine, ciltlerini bronz göstermek amacıyla kullanılan spreyleri almaları için kuponlar bile verilirdi. Markle, "Bu durum sadece güzellikle ilgiliydi beyninizle değil" sözleriyle dikkat çekti.

"Programda görevli, gösteriyi yöneten bir kadın vardı. O hep sahne arkasında olurdu ve onun sözlerini hala duyabiliyorum. Soyadımı bile doğru telaffuz edemezdi."

Bu programda çalıştığı için müteşekkir olduğunu ama yine de sonuç olarak yarışmadaki görevini bıraktığını söyleyen Markle, "Program için müteşekkirim ama bana hissettirdikleri için değil" dedi.

Markle, o programda görev aldığı sırada, sahnede güzelliklerini öne çıkarmak zorunda olan başka akıllı kadınlarla birlikte çalıştığını belirtti. "Bundan daha fazlası olduğumu biliyordum" diyen Markle programdan ayrılmaya karar verdiğini anlattı. Markle, o programda çalışırken "bir nesne gibi olmaya zorlandığını ve bundan hoşlanmadığını söyledi.

Markle, kısa süre önce bir yaşına giren kızı Lilibet'in kendisinin yaşadıklarını yaşamasını istemediğini, onun için başka hayalleri olduğunu da sözlerine ekledi. Lilibet'in daha yüksek arzuları olmasını istediğini söyledi. Markle "Benim Lili'min eğitimli ve kendisiyle gurur duyan biri olmasını istiyorum" diye konuştu.

Markle, programda ayrıcadaha önce Paris Hilton'u 'yargıladığını' itiraf etti ve dinleyicilere şunları söyledi: "Kabul etmekten utanıyorum, Paris hakkında bir önyargım vardı. Yargılamayı sevmiyorum, iyi hissetmiyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.