Şeyma Subaşı o görüntülerden sonra işinden oldu

Bugünlerde, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile zararlı madde kullanırken çekilmiş görüntüleriyle gündemde olan Şeyma Subaşı, kendisiyle birlikte bir markayı da yaktı!

Şeyma Subaşı o görüntülerden sonra işinden oldu

Bülent Cankurt'un haberine göre; Şeyma Subaşı popülerliği sayesinde bir spor giyim markasının kreatif direktörü olmuştu ve geçtiğimiz cuma günü de imza attığı koleksiyonun tanıtımını yapacaktı.

Marka, aynı zamanda reklam yüzü olan Şeyma ile birlikte mağazasında tanıtım partisi verecekti. Ancak o görüntülerden sonra parti iptal oldu.

Subaşı'nın, katıldığı bir partide zararlı madde kullanırken çekilmiş videosunu GÜNAYDIN muhabiri Gökhan Gökduman ortaya çıkardı.

Markadan, "Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız" diye bir mail geldi. Sanırım marka, Şeyma'yı devre dışı bırakıp başka bir şekilde tanıtım yapmaya çalışacak. Şeyma, daha önce de yeme-içme ve moda sektörlerinde girişimlerde bulunmuş ve başarısız olmuştu. Bu kez daha başarılı olup olmayacağı belli olmadan işi sona ermiş oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.