Angelina Jolie'den Brad Pitt'e 250 milyon dolarlık dava!

Brad Pitt ve eski eşi Angelina Jolie arasındaki hukuk savaşı devam ediyor.

Angelina Jolie'den Brad Pitt'e 250 milyon dolarlık dava!

Brad Pitt ve Angelina Jolie arasındaki Miraval Şatosu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Jolie'nin kurduğu şirket, ABD'li oyuncuya 250 milyon dolarlık dava açtı.

Page Six'in haberine göre, dava nedeni olarak Pitt ve ekibinin Fransız şaraphanesini ele geçirmek için birtakım işler çevirdiği öne sürüldü. Ayrıca, Pitt'in boşanma ve velayet davasından dolayı Jolie'den öç almak istediği ve Jolie'nin şaraphane yatırımından tek kuruş kazanmamasından emin olmak istediği belirtildi.

EŞİNE SUS PAYI VERDİ
Pitt'in eski eşi Jolie'ye 'sus payı' verdiği ve evliliklerinin bitmesine sebep olan koşullar konusunda sessiz kalması istediği belirtildi.

Paylaşılan bilgilere göre, çift şaraphanenin hisselerini yarı yarıya bölüşmüştü ancak Jolie'nin finansal kaynaklarının çoğunun şaraphaneye bağlı olduğu belirtildi. Boşanmanın ardından Pitt ve ortaklarının şaraphaneden elde edilen geliri 'boş projelerde' harcadığı öne sürüldü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.