Adele'den aşk itirafı

İngiliz şarkıcı Adele, kapak olduğu bir dergiye kariyeri ve aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Adele'den aşk itirafı

Adele, kapak olduğu Amerikan Elle dergisine kariyeri ve ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 'Adele'in Muhteşem Çağı' adıyla yayınlanan röportajda şarkıcıya merak edilen pek çok soru yöneltildi. Hayranlarının uzun zamandır beklediği Las Vegas konser turnesini iptal eden şarkıcı, "Hiç ruhu yoktu. Sahne düzeni doğru değildi. Benden ve orkestramdan çok bağımsızdı, samimiyet eksikti" açıklamasında bulundu.

'KARİYERİMİN EN KÖTÜ ANIYDI'
Şarkıcının Vegas'taki konserinin iptal etmesi üzerine hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığını kabul eden Adele, bu kararından dolayı 'utanç duyduğunu' ve 'kariyerinin en kötü anı' olduğunu belirtti.

'DELİLER GİBİ AŞIĞIM'
Amerikalı spor menajeri Paul ile bir süredir birlikte olan şarkıcı, evlenmediklerini açıklarken "Hiç böyle aşık olmamıştım. Ona deliler gibi aşığım" ifadelerini kullandı. Evliliğe sıcak baktığını belirten şarkıcı, "Kesinlikle daha çok çocuk istiyorum" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.