Sıra dışı bir konaklama deneyimi sualtı otelleri

Sıra dışı bir konaklama deneyimi yaşamak istiyorsanız, sualtı otelleri sizi bekliyor. Sualtındaki otel odalarında dinginliğin tadını çıkarıp, renkli denizaltı yaşamını yakından gözlemleyerek unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz. İşte lüks ve konfordan ö

Sıra dışı bir konaklama deneyimi sualtı otelleri

HAZIRLAYAN ŞERİF ERCAN

Manta Resort, Tanzanya

Tanzanya'nın Pemba Adası'nın kuzey ucunda yer alan Hint Okyanusu'nun 13 metre altında yer alan Manta Resort, konuklarına çok özel bir deneyim sunuyor. Kıyıdan kısa bir tekne yolculuğu ile ulaşacağınız otel üç katlı. Deniz seviyesindeki iniş güvertesi, gündüz güneşin tadını çıkarmak ve geceleri yoğun karanlıkta yıldızları seyretmek için bir merdivenin çatı katına çıktığı salona ev sahipliği yapıyor. İsveç tasarımı bu konaklama biriminin alt katı, çevredeki deniz vahşi yaşamının 360 derecelik manzarasına izin veren pencerelerle donatılmış. Süitin sualtı projektörleri, geceleri benzersiz ahtapot ve kalamar çeşitlerini kendine çekiyor. Oda, konuklarını pastoral çevrelerini keşfetmeye teşvik eden bir kano, şnorkel ve paletlerle donatılmış. Önceden belirlenmiş zamanlarda odaya servis edilen yemekler ile Manta Resort'ta konaklamak hakikaten çok özel bir deneyim olacaktır.

Atlantis The Palm, Birleşik Arap Emirlikleri

Dubai'nin gösterişli insan yapımı Palm Jumeirah adasında yer alan Atlantis The Palm'ın, Poseidon ve Neptune Sualtı Süitleri'nin konukları, tesisin 65.000 deniz hayvanının barındığı akvaryum olan Ambassador Lagünü'nün kesintisiz manzarasının keyfini çıkarabilir. Mermer jakuzinizde keyif yaparken, akşamınızı Ambassador Lagünü'ne bakarak geçirmeden önce, tatil beldesindeki özel kumlu plajda güneşlenin ve Basra Körfezi'nin parıldayan turkuaz sularında yüzün.

Zebra köpekbalıkları, denizanaları ve vatozlar pencerenizin önünden süzülürken huzur içinde uykuya dalın. Konaklamanız ile birlikte 24 saat özel uşak hizmeti, Lost Chambers Akvaryumu'na ücretsiz erişim ve Aquaventure Su Parkı da sizi bekliyor.

Lovers Deep Submarine,
St. Lucia

İngiliz seyahat şirketi Oliver's Travel, inanılmaz romantik bir deneyim yaşamak isteyen çiftler için Lovers Deep Submarine'i yarattı. Merkezi St. Lucia'da bulunan gemi, kaptan, şef ve uşaktan oluşan ve uyku odalarından oluşuyor. Maksimum mahremiyet için personel, odanın karşı ucuna yerleştirilmiş. Bu sualtı yolculuğu, konuklar denizaltılarının nerede demirleyeceğini seçtiklerinde daha da unutulmaz hale geliyor. Geceyi cennet gibi Martinik kıyılarında dalgaların altında veya Barbados'un çarpıcı mercan resifleri arasında geçirebiliyorsunuz Özel sürat teknesi transferleri, bu denizaltıda konaklama ile standart olarak sunuluyor, ancak daha romantik bir deneyim için helikopter ile otele inin!

InterContinental Shanghai Wonderland, Çin

Şanghay'ın InterContinental Şanghay Harikalar Diyarı, Songjiang bölgesindeki şehir merkezinden yaklaşık 20 mil uzakta terk edilmiş bir taş ocağında yer alıyor. 18 katlı otelin iki katı suyun altında yer alıyor. Suyun altındaki katta yüzme havuzları da bulunuyor. Bu 300 milyon dolarlık otelde, sualtı süitlerinin her birine bir akvaryum ve gece su gösterisinin özel manzarasını sunan balkonlar bulunuyor.

Bu lüks adresteki konuklar, kaya tırmanışı yaparak ve bu otelin ustaca inşa edildiği engebeli uçurumun yüksekliğini tırmanarak çeşitli açık hava etkinliklerinin keyfini çıkarabiliyor. Hatta heyecan verici bir deneyim için taş ocağının sakin sularında kanoyla ya da çelik halatla kayabiliyorlar.

Resort World Sentosa, Singapur

11 sıra dışı iki katlı süit sunan Singapur'daki Resort World Sentosa, konuklarına su üstünde ve altında özel bir deneyim yaşatıyor. Bu dubleks süitin üst katı açık veranda ve jakuziye sahipken, alt katı akvaryumda yüzen yaklaşık 40.000 renkli balığın manzarasını sunuyor. Odanızın camından, yanınızdan yüzerek geçen köpekbalıklarına izlerken, beslenme zamanında da cam pencerenizden balıklara yiyecek dağıtan dalgıçları gözlemleyebilirsiniz. Beş yıldızlı olanaklar içeren romantik ortamıyla Resort World Sentosa, kişiye özel 7/24 uşak hizmeti sunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.