Barışma yok yeni aşk var!

Geçtiğimiz günlerde bir gazetede, ekim ayında 12 yıllık evliliklerini bitiren Didem Sarı ile İzzet Antebi'nin barıştığına dair bir haber çıktı.

Barışma yok yeni aşk var!

Bülent Cankurt'un haberine göre; Haberin aslı astarı yok! 11 Mayıs'ta İzzet Antebi'nin, ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başladığını yazmıştım; bu aşk, mutlu mesut devam ediyor.

Didem Sarı da boşandıktan sonra yaşadığı kısa süreli aşklara bir yenisini daha ekledi. Didem Hanım, iş insanı Sefer Kalkavan ve DJ Birol Giray'dan sonra şimdi de Harun adlı bir tekstilci ile yeni bir aşka yelken açtı. Yani barışma falan yok, yeni aşklar var.

Bu arada dostça boşanan ve çocukların tatillerinde birlikte olmaya özen gösteren Didem Sarı ile İzzet Antebi bu kuralı da bozmuş gibi görünüyor. Çünkü 19 Mayıs tatilinde, İzzet Bey çocuklarıyla birlikte Fethiye'ye giderken Didem Hanım ise yeni sevgilisiyle Cunda'daydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.