Eğlenmek istedi evlendi!

Aralarındaki yaş farkı halen gündeme getirilen, bu yüzden en başından beri evliliklerinin uzun soluklu olmayacağı söylenen Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, önceki gün 14'üncü yıl dönümlerini kutladı.

Eğlenmek istedi evlendi!

Bülent Cankurt'un haberine göre; 2006'da flört etmeye başladıklarını ve Nisan 2008'de evleneceklerini ilk benden öğrendiğiniz ünlü çift, 2009'da kızları Su'yu kucaklarına alarak mutluluklarını perçinlemişti. Kendinden 9 yaş küçük olan Yağmur Atacan ile evlenmesinden dolayı halen zaman zaman eleştirilen Pınar Altuğ'un bu ilişkiye nasıl başladığını düşününce "Büyük lokma ye ama büyük konuşma" demekten kendimi alamıyorum.

Çünkü Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile flört etmeye başlayınca arkadaşları uyarmış, o da "Evlenecek halim yok ya, iki gün gönül eğlendirip ayrılırım" demiş. Bakın şimdi evlilikleri 14. yılını dolduran, boylarınca kızları olan mutlu bir aile var karşımızda. Umarım mutlulukları hiç bozulmaz ve ömür boyu devam eder…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.