Yılbaşı stili

Yasemin Öğün, bu yılbaşında evde olsak bile şıklıktan vazgeçmemeyi öneriyor.

Yılbaşı stili

YAZI MELİH TÜRK, İREM ORHAN

Bu sene yılbaşında herkes evlerinde olsa da, ben yılbaşı ruhunu her seneki heyecanla yaşamayı planlıyorum. Pandemi döneminde hem kendimi iyi hissetmek hem de enerjimi yüksek tutmak için giyimime hep özen gösterdim. Bu yılbaşında evlerdeyiz diye bunun aksinin olacağını düşünmeyin. Evlerde de olsak, yılbaşı kombinlerimizin bizlere 2021 yılı için güzel enerjiler getireceğine inanıyorum. Bunun için sizlere birkaç kombin önerisi vermek istedim. Daha rahat bir yılbaşı kombini yapmak istersem Muse For All'un bol ipek gömlek ve pantolon takımını giymeyi ve takımımı taşlı topuklu ayakkabılarımla kombilemeyi planlıyorum.

Daha şık ve feminen bir kombin yapmak istersem de mini kadife ya da ipek bir elbiseyle uzun çizmeler giyebilirim diye düşünüyorum. Bunların yanı sıra beyaz bir gömleği siyah deri bir şort ile kombinleyip altına ise uzun siyah çizmeler giymenin de yeni yıl ruhuna yakışacağını düşünüyorum. Benim yeniyıl için önerilerim bu şekilde. Umarım 2021 herkese iyi gelir. Sağlıklı yıllar diliyorum...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.