Turşu ve reçel işini çok sevmiş

Crema Catering'in patroniçesi Nalan Aksoy, arkadaşlarına hediye ettiği reçeller, turşular çok beğenilince, hobisini ticarete dönüştürmeye karar vermişti.

Turşu ve reçel işini çok sevmiş

Bülent Cankurt'un haberine göre; Önceki gün karşılaştığım Nalan Hanım'dan öğrendim ki, kısa sürede büyük yol kat etmiş. Acı biber salçası, keçiboynuzu pekmezi, nar ekşisi, turşu ve çeşitli meyvelerden reçeller yapıyormuş. Üstelik hepsi ev yapımı ve organikmiş. Dün Bodrum'a mandalina toplamaya giden Nalan Aksoy, Türkiye'nin tüm yörelerini dolaşıp yeni tatları eklemek için de uğraştığını söyledi. Ürünlerini, gelirinin bir kısmını da bağışladığı TOÇEV Dükkan'da satan Aksoy'a, bravo…

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.