YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK
Saca Grup kalitesiyle hizmet veren Saca Marin, pandemi sürecinde açılmasına rağmen; taze ve lezzetli mönüsü, şık ambiyansı ve kaliteli hizmeti ile kısa sürede müdavimlerini oluşturdu.
Geniş bir alana sahip Saca Marin, taze balık seçenekleri, günlük hazırlanan nefis mezeleri, vale hizmeti, çocuk ve hayvan dostu yaklaşımıyla misafirlerini ağırlıyor. Paket servisi hizmeti ile de nefis lezzetlerini, kendi konforunda yaşamayı tercih edenlerin ayağına götürüyor. Günlük hazırlanan mezelerden, alternatifli pişirme seçenekleri olan ara sıcaklara, mevsim balıklarının en iyilerini, lezzete vurgu yapacak şekilde hazırlamaya kadar pek çok alternatif sunan Saca Marin; geleneksel lezzetleri, yeni nesil lezzet anlayışı ile yorumlayarak fark yaratıyor. Mevsimin en lezzetlileri lüferin, kalkanın, toriğin; palamut, tekir, barbun, yayın ve palamutun tadına varmak için öğlen ve akşam yemeği seçeneklerinize mutlaka Saca Marin'i de eklemelisiniz.
Saca Ocakbaşı ile Fenerbahçe'de yeni nesil ocakbaşı kültürünü oturtan Saca Grup; Moda'daki şubesinden sonra Kalamış'ta açtığı balık restoranı ile büyümeye devam ediyor. Geleneksel lezzetleri, yeni nesil mönüsü ve temiz hizmet kalitesiyle sunmayı ilke edinen Saca Grup restoranlarının farkını ilk girdiğiniz anda hissedebiliyorsunuz.
12 MARKA İLE GALATAPORT'TA
Türkiye'de ve dünyada birçok başarılı konsept ve projelerinin mimarı, yeme-içme sektörünün liderlerinden D.ream, çatısı altında bulunan farklı konseptlerden oluşan 12 markalık bir seçki ile şehrin yeni mahallesi Galataport İstanbul'da yerini alıyor. Doğuş Yeme-İçme Turizm Perakende Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Özkanca, "Bunların içinde bizi en çok heyecanlandıran Liman İstanbul lokantamız. Karaköy ile özdeşleşmiş bir tarihi mirası, bir geleneği D.ream olarak tekrar şehrin hafızasına kazandırıyoruz" dedi.
20 ÇEŞİT PİDESİ VAR
İş insanı Ayşenur Karslı Güldaş'ın, Fener Kalamış Caddesi'nde açtığı yeni mekan 'Oklo'da mönü, pide ağırlıklı ama sadece alışık olduğumuz pideler değil. Dünya lezzetlerinin lokal lezzetlerle harmanlandığı 20'den fazla pide çeşidinin içinde, klasik ve şefin spesiyalleri olan pideler yer alıyor. Taş fırında pişirilen pideler içinde, Bafra'dan gelen özel manda peyniriyle yapılan pesto soslu peynirli rokalı pide favoriler arasında yer alıyor. Ev yapımı makarnalar ve her damak tadına uygun salatalar pideye alternatif oluşturuyor.
LEZZET VE MANZARA ŞÖLENİ
Tonight Otel'in roof'unda yer alan Zebra, Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasının yanı sıra göz alıcı ambiyansı ve zengin mönüsüyle öne çıkıyor. Karaköy'e yeni bir soluk getiren Zebra'nın şefi Tufan Akalın'ın dokunuşlarıyla ortaya çıkan lezzetler damaklarda iz bırakıyor. Günün farklı saatlerinde uğrayabileceğiniz Zebra'da, kahvaltıdan akşam yemeğine zengin bir mönü sizleri bekliyor.
ETLER 28 GÜN DİNLENDİRİLİYOR
'Ailenizin Etçisi' olarak şöhrete kavuşan Etçi Mehmet, ete doyabileceğiniz ender mekanlardan. Kaliteli malzemelerin, doğru pişirme teknikler ile harmanlandığı mekan, atmosferi ve leziz sunumlarıyla yaşamın tadını çıkarmayı seven et tutkunları için Florya ve Bakırköy'de hizmet veriyor. Balıkesir'den özel çiftlikten seçilen etler, dry aged dolaplarda 28 gün dinlendirildikten sonra özel olarak işlenerek konuklara servis ediliyor.