Palivor Çiftliği, Nişantaşı'ndaki Milli Reasürans Çarşısı'nda açtığı kafe-şarküterisinde perşembe akşamları, İspanyolların 'Tapas Bar' geleneğine uygun muhteşem meze ve kanepeler ile lezzetli atıştırmalıklar yapıyor. İspanyolların eskiden gelen bir alışkanlığı olan Tapas, eskiden içkilerinin içine toz veya böcek girmesin diye bardaklarının üzerine koydukları küçük tabakların içine koydukları, atıştırmalıklara verilen ad.
Gastronomi kültürünü ilerletmek için Palivor Çifltiği şefleri tarafından geliştirilen yerli ürünlerle geliştirilen tapas lezzet konsepti yaratıcı bir karma sunuyor. Mönüde Palivor Çiftliği'nin yeni ürünü 'Sucuk Dağı Burger'in 150 gram Trakya sucuğu ile hazırlanmış muhteşem bir yerli burger deneyimi dışında, kaz ciğerli, Boşnak sucuk ve keçi kaşarlı, somonlu, kuru etli ve keçi peynirli tapaslar atıştırmalık olarak sunuluyor. Trakya'dan özel olarak getirilen şaraplar ile sunulan tüm bu değişik lezzetler, güzel bir lounge müzik eşliğinde keyifli zamanlar geçirtiyor.
Palivor Çiftliği Nişantaşı ahşap ağırlıklı özgün mimari tarzıyla, özenle dekore edilmiş konforlu açık alanlardan oluşuyor. İstanbul 'happy hour' saatlerinde, Nişantaşı'nda mutlaka denenmesi gereken bir mekan.