‘Sicilya Gecesi’nde buluştular
‘Sicilya Gecesi’nde buluştular
Soner GÖMLEKSİZ
Türkiye'de ilk şubesini 2012 yılında Kanyon'da açan Carluccio's, Nişantaşı Carluccio's'ta otantik Sicilya yemeklerinden oluşan keyifli bir gece düzenlendi. Sicilya Gecesi'nde hazırlanan yemekler; İstanbul'daki ünlü Sicilyalı şefler olan Giancarlo Gottardo, Rocco Strazzera, Sebastiano Spriveri, Vittorio Sindoni, Carluccio's Executive Chef Salvatore Bruni ve Asst. Executive Chef Cengiz Saraman tarafından hazırlanıp geceye katılan davetlilere sunuldu. Tamamen geleneksel Sicilya yemeklerinden oluşan mönüde; 'ragu' soslu makarna, domates ve kılıç balığı soslu spagetti, dolgulu patlıcan sarma, yıllandırılmış provolone ve kuş üzümü dolgulu dana şiş, Messina usulü morina balığı buğulama, tatlı büfesinde; cassata, cannoli, granite gibi yiyecekler misafilerin beğenisine sunuldu.
Giancarlo Gottardo, Sebastiano Spriveri, Vittorio Sindoni, Salvatore Bruni, Rocco Strazzera