Şampanya ile lezzetlendirilen yemekleri tattılar

Mumm Cordon Rouge’un düzenlediği şampanya mönülü yemekler X Restaurant’ta düzenlenen davette tanıtıldı. Gecede konuklar, birlikte kadeh kaldırarak keyifli anlar yaşadı.

Şampanya ile lezzetlendirilen yemekleri tattılar
Kırmızı kurdelesi ve tadıyla şampanyanın klasikleşen simgelerinden biri olan Mumm Cordon Rouge, düzenlediği şampanya mönülü yemeklerin en yenisini 9 Ocak aksamı X Restaurant'ta düzenledi. Geçtiğimiz yıl ilk defa İKSV Genel Müdürü Görgün Taner'in ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin ikincisinde ünlü simalar, şef Murat Karaduman tarafından hazırlanan lezzetlerle ağırlandı.

Şampanya ile uyumlu lezzetlerden oluşan ve geceye özel hazırlanan mönüde Mumm şampanyalı yengeç risotto, deniz tarağı salata, lavanta ve armut sorbe, beurre blanc sosta ızgara levrek ve ananaslı ılık elma çorbası konuklardan büyük beğeni topladı. Şampanyanın sadece kutlama içkisi olmadığı ve yemekle uyumunun vurgulandığı yemekte, davetliler birlikte kadeh kaldırarak keyifli anlar yaşadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.