Şamdan Plus Özel: Aslıhan Sabancı İle Mutfağa Girdik

Ödüllü yazar, şef Aslıhan Koruyan Sabancı, Şamdan Plus takipçileri için mutfağa girdi ve “Bademli Marzipan” hazırladı.

Şamdan Plus Özel: Aslıhan Sabancı İle Mutfağa Girdik

Hazırlayan: Gülçin İşler Fırat

Video: Cafer Pala

Mekan İçin Raffles Istanbul Hotel'e teşekkür ederiz.


Sağlıklı yaşam, Beslenme ve Diyet konularında uluslararası eğitimlere ve ödüllere sahip Yazar, Şef, Sağlıklı Yaşam Ve Beslenme Danışmanı Aslıhan Koruyan Sabancı, Şamdan Plus takipçileri için mutfağa girdi ve “Bademli Marzipan” hazırladı.



2010 yılından itibaren Sağlıklı Yaşam ve Sağlıklı Beslenme alanında Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde beş kitap yazan Sabancı, şu sıralar altıncı kitabı olan “Doğanın Terapotik Reçeteler-Fitoterapi” üzerine çalışmalarını sürdürüyor. İlk kitabını 2011 yılında yayınlayan Aslıhan Hanım, en son kitapları 'Glütensiz Şekersiz Gurme Lezzetler Tatlılar ve Tuzlular' ve 'Doğanın Terapötik Reçeteleri' ile dünyanın en prestijli ödülü olan 'Gourmand World Cookbook Awards'ta iki ödül birden kazanmıştı. 

 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.