'Gönüllülükte 20. yıl' temasıyla kapılarını açıyor

26 ve 27 Nisan’da Divan Kuruçeşme’de gerçekleşecek TOG Bazar için bir araya gelen iş, cemiyet ve sanat dünyasının önemli isimleri, Zeynel Abidin Ağgül’ün objektifinin karşısına geçerek, gençlerin projelerini anlattı.

'Gönüllülükte 20. yıl' temasıyla kapılarını açıyor

HAZIRLAYAN İREM ORHAN
FOTOĞRAFLAR ZEYNEL ABİDİN AĞGÜL
SAÇ VE MAKYAJ AHMET ÇOBAN / GARAGE HAIR REPAIR STUDIO

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek olan TOG Bazar, toplumsal fayda için çalışan Toplum Gönüllüsü gençlerin, sosyal sorumluluk projelerini desteklemeyi ve gençliğin dünyayı iyileştiren projelerine dikkat çekmeyi hedefliyor. Bu kapsamda bu yıl, Yapı Kredi Crystal ana sponsorluğunda ve Otokoç Otomotiv'in desteğiyle 26-27 Nisan tarihlerinde Divan Kuruçeşme'de düzenlenecek etkinliğe katılanlar, yaptıkları alışverişlerle üniversiteli gençlere destek olabilecek.

GÖNÜLLÜLÜKTE 20. YIL
14. TOG Bazar etkinliği, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın 20. yılı dolayısıyla 'Gönüllülükte 20. Yıl' temasıyla kapılarını ziyaretçilere açacak. 150 firmanın katılacağı TOG Bazar'da Birce Akalay, Siren Ertan, Ceyda Düvenci, Şebnem Çapa, İrem Yargıcı, Rahmi Koç, Ayşe Brav, Songül Toprak Özsan ve Dila Tahincioğlu gibi ünlü isimlerin markaları da yer alacak. Etkinlik için ayrıca Ümit Boyner, Ayşe Arman, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Irmak Köseoğlu, Seda Gazioğlu, Korhan Futacı, Derya Baykal, İbrahim Betil, Birce Akalay, Funda Arkas ve Cevher Özyavuz gibi iş, cemiyet ve sanat dünyasının önemli isimleri başarılı fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül'ün objektifinin karşısına geçerek, gençlerin projelerini anlattı.

HER MAMA BIR NOTA
SEDA GAZİOĞLU VE KORHAN FUTACI İLE KÖPEKLERİ BADU, TOPLUM GÖNÜLLÜSÜ GENÇ EDA KOCATÜRK

Her Mama Bir Nota projesi ile konservatuar öğrencisi Toplum Gönüllüsü gençler, mama ve bağış karşılığında enstrüman dersleri veriyor. Böylece sokak hayvanlarının mama, barınma ve tedavi ihtiyaçları karşılanıyor. Sanatın iyileştirici gücüyle Toplum Gönüllüsü gençler sokak hayvanlarına yardım ediyor.

İLMEK İLE ÇOCUKLARA UMUT
DERYA BAYKAL VE TOPLUM GÖNÜLLÜSÜ GENÇ EZGİ BOZ

İlmek İle Çocuklara Umut projesi ile gençler atkı ve bereler örüyor, kış şartlarının zor olduğu şehirlerdeki öğrencilere hediye ediyor. Toplum Gönüllüsü gençler, sınırları kaldırıyor. Dayanışma ve sevgiyle bağ kuruyor.

KIRMIZIDA DUR DE!
IRMAK KÖSEOĞLU VE TOPLUM GÖNÜLLÜSÜ GENÇ RABİA YAREN KÜLLAÇ, MERT BAŞKADEM

Kırmızıda Dur De projesi; çocukların haklarını öğrenmeleri, kişisel ve bedensel sınırlarını tanımlayıp ifade edebilmeleri, bir ihlal durumunda bunu dile getirip destek isteyebilmelerini amaçlıyor. "Söz küçüğün, sus büyüğün" diyen Toplum Gönüllüsü gençler, çocuk hakları konusunda farkındalık yaratıyor. Her çocuk özeldir, biriciktir, varlığıyla dünyaya anlam katar. Her çocuğun iyi ve güvende hissetme hakkı vardır. Çocukları dinleyelim.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.