Hande Erçel'den yeni fotoğraf

Başarılı oyuncu Hande Erçel, bir süredir sosyal medya hesabında sadece anlaşmalı olduğu markaların reklamlarını paylaşıyordu.

Hande Erçel'den yeni fotoğraf

Aile ve özel hayatına oldukça özen gösteren Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Kerem Bursin ile bir cafede buluştu. Hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyunculardan Bürsin kapüşonuyla yüzünü gizlerken, Erçel ise kahve alır almaz aracına döndü.

Kerem Bürsin önceki gün objektiflere yansıdı ve basın mensuplarının "Hande Erçel ile yeniden barıştığınız konuşuluyor. Barışma oldu mu? Yeniden bir aşka başladınız mı?" sorusuna, "Şu anda o konuya hiç girmeyelim" diyerek cevap verdi.

Tüm bunların ardından sessizliğini koruyan Hande Erçel, 29.1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Siyah-beyaz desenli tulumuyla pencerenin önüne oturarak objektiflere poz veren ünlü isim, 1.5 milyon beğeniye ulaşan gönderisine; "Ev fotoğrafı gelmeyeli çok olmuş" notunu yazdı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.