Gastronomiden sanata, sosyal yaşamdan sürdürülebilirliğe pek çok deneyimi içerisinde barındıran, İstanbulluların keyif ve ilham kaynağı Feriye'nin yıllardır değişmeyen kalitesiyle lezzete açılan kapısı Lokanta Feriye mevsime özel oluşturduğu trüf menüsüyle seçkin misafirlerini boğaza karşı lezzetli bir deneyime davet ediyor.
Ağırlıklı olarak Akdeniz iklim kuşağında yetişen ve Fransa, İtalya, İspanya gibi ülkelerin mutfaklarında önemli bir yeri olan trüf mantarı, içerdiği aromalarla deneyimleyenlerin lezzet hafızasında iz bırakıyor. Boğaz'ın güzelliğini eşsiz manzarası ile yansıtan, mevsimselliği ve yerelliği merkeze alan menüsü ve hizmet kalitesiyle konuklarına lezzetli bir deneyim sunan "Modern İstanbul Lokantası" Lokanta Feriye trüf mantarı ile özel bir menü hazırladı. İlhamını İstanbul'un zengin mutfak kültüründen alan Lokanta Feriye Executive Chef'i Birkan Erköylü, özel reçeteleri ile konuklarına trüf mantarının zengin lezzetini hissettiriyor. Şefin özel dokunuşlarıyla şekillenen menüde; Mercimek Filizi ve Maş Fasulyesi Salatası, Hafif Acılı Limonlu Çiğ Levrek, Siyah Trüf Mantarlı Erişte, Dana Kaburga yer alıyor.