Lezzet dolu ve bol sohbetli buluşma
Lezzet dolu ve bol sohbetli buluşma
ERSİN AL
Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Şamdan Plus'ın The Grand Tarabya Oteli'ndeki The Brasserie Restoran'da düzenlediği öğle yemeğinde buluştu.
Bülent Cankurt, Feryal Gülman, Merve Kadıoğlu Sönmez
Lezzet dolu ve bol sohbetli buluşma
Pandemi sonrası kapılarını yeniden açan The Grand Tarabya Oteli, sonbaharı renkli etkinliklerle karşıladı. Boğaziçi'nin en güzel semtlerinden Tarabya'nın kalbinde yer alan The Grand Tarabya Oteli'ndeki The Brasserie Restoran, Şamdan Plus ev sahipliğinde cemiyet hayatından ünlü isimleri öğle yemeği davetinde ağırladı.Konuklar sonbaharın muhteşem atmosferinde keyifli buluşmanın tadını çıkardılar. Şamdan Plus'ın misafirleri, benzersiz Boğaz manzarası ile fark yaratan The Brasserie Restoran'ın yeni mönüsünü test etti. The Grand Tarabya'nın Genel Müdürü Merve Kadıoğlu Sönmez ve Şamdan Plus Genel Yayın Yönetmeni Bülent Cankurt'un ev sahipliği yaptığı yemekte, Şef Aydın Sevindik'in oluşturduğu mönüden közlenmiş domates çorbası, hardal marineli ılık dana eti, tavada kızarmış limonlu nohut ezmeli somon fileto gibi lezzetler ikram edildi. Pasta şefi İrfan Demir'in masaya gelerek son dokunuşlarını yaptığı milföy tatlısı ise, yemeğe damgasını vurdu.The Grand Tarabya Oteli'nin ana restoranı olarak hizmet veren The Brasserie, gerek pazar günleri aile ve arkadaşları buluşturan brunch'ları gerekse kentin keşmekeşinden uzak akşam yemekleri için ideal bir konumda. Günbatımı ile bambaşka bir görünüme bürünen Tarabya koyu ise, marinadaki yatlar, tarihi köşkler ve yemyeşil tepeleriyle The Brasserie'nin benzersiz fonunu oluşturuyor.
Meral Yazıcı
Lezzet dolu ve bol sohbetli buluşma
The Grand Tarabya Oteli The Brasserie Restoran, Şamdan Plus'ın davetinde konuklara yeni mönüsünden lezzetler sundu.
Arzu Savgı
Lezzet dolu ve bol sohbetli buluşma
Feryal Gülman, Şah Yaycı, Nüket Aksoy, Pınar Kartal Timer