Lara-Ari Acıman ve Selim Kipkurt'un ortaklığı ile yeniden Nişantaşı'nda hizmete giren Pipa Restaurant, geçtiğimiz hafta yapılan bir davetle kapılarını açtı. İtalyan pizzalarıyla meşhur olan Mutfak Direktörü Enzo Carbone'nin yönetiminde, şef Gian Marco Russo'nun elinden çıkan lezzetler, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin aralarında bulunduğu davetlilere ikram edildi. 500 kişilik tanınmış simalardan oluşan davetliler, ikramları ve Pipa'nın yeşilliklerle çevrili keyifli atmosferini çok beğendi ve ortakları tebrik etti. Pizza ve pasta birleşiminden adını alan Pipa'da Napoli usulü pizza, İtalya'dan getirilen zeytinyağı, buffalo mozarella ve organik sebzeler, açılışa katılan davetlilerden tam not aldı.
Mehmet ÜSTÜNDAĞ