İstanbul’un Tarihi Atmosferinde Lezzet Dolu Bir İftar Yemeği

Sofra Dergisi ve Pınar iş birliği ile 10 Mart 2025 Pazartesi akşamı İstanbul’un tarihi atmosferi içinde yer alan Abdi Bey Lokantası’nda özel bir iftar daveti gerçekleşti.

İstanbul’un Tarihi Atmosferinde Lezzet Dolu Bir İftar Yemeği

Gastronomi dünyasından şefler, yazarlar ve yemek kültürüne ilgi duyan sosyal medya içerik üreticileri bu anlamlı gecede bir araya geldi. Davete katılan isimler arasında; Ali Ronay, Ayça Kaya, Ayfer Yavi, Beyza Çevik, Burcu Önal, Canberk Gezer, Çağrı Başkurt, İlknur Şenel, İrem Taşlıyurt, Mehmet Gök, Nazlı Pişkin, Özge Öz, Özge Şahin, Pelin Bozkurt Bilgiç, Selin Kutucular, Semen Öner, Yıldız Öz Samaha ve Yıldız Şahinler yer aldı.



İftar menüsünde yer alan Pınar Lezzetin Âlâsı Yoğurt ve Lezzetin Âlâsı Ayran konuklardan büyük övgü aldı. Davete katılan şefler, yazarlar, influencer’lar; ürünlerin geleneksel lezzetlerinin yemeklerle mükemmel uyum sağladığını belirttiler. Yoğurdun Türk damak tadına uygun geleneksel tadı, dolgun kıvamı ile sofraya kattığı zenginlikten memnuniyetlerini dile getirirken, ayranın ise yoğun kıvamı ile tam da aranan doğal ve dengeli bir lezzet olduğunu vurguladılar. 


Ali Ronay


Ayça Kaya


Beyza Çevik


Burcu Önal


İrem Taşlıyurt


Mehmet Gök


Nazlı Pişkin


Özge Öz ve Eşi


Pelin Bozkurt Bilgiç


Selin Kutucular


Semen Öner