Paris’in tatlı modası Renaissance İstanbul’a taşındı

Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, yetenekli Fransız şef Thierry Menager’in özel reçetesiyle hazırlanan eklerleri, ilk önce cemiyet hayatının ünlü isimlerine tattırdı. Fransız sefin özel eklerini tatmak için davete katılan ünlü isimler keyifli saatler

Paris’in tatlı modası Renaissance İstanbul’a taşındı
Geleneksel Fransız lezzetlerinden ekler (eclair), Paris'te birbiri ardına açılan ekler pastaneleri ile yeniden popüler olmaya basladı. Renaissance stanbul Bosphorus Hotel ise yetenekli Fransız sef Thierry Menager'in özel reçetesiyle hazırlanan eklerleri, öncelikle cemiyet hayatının ünlü isimlerinin begenisine sundu.

Ev sahipligini Polat Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Songül Sel ile Renaissance stanbul Bosphorus Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ceylan Sel Sohtorik'in yaptıgı etkinlikte birbirinden farklı ekler çesitleri davetlilere tattırıldı. Fransız Sef Thierry Menager'in hazırladıgı eklerlerin ikram edildigi etkinlikte tatlı yenildi tatlı tatlı konusuldu! Sef Menager'in çikolatalı eklerinin yanı sıra kahveli, elmalı, limonlu, mangolu, vanilyalı, pralinli, kayısılı ve frambuazlı eklerleri de büyük ilgi gördü.

Cemiyet hayatından birçok ünlü isim Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'in eklerini tatmak için oradaydı. Davetliler, Fransız sefin hazırladıgı ekleri çok begendi.

Etkinligin ev sahipligini, Polat Holding Yönetim Kurulu Baskan Vekili Songül Sel ile Renaissance stanbul Bosphorus Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ceylan Sel Sohtorik yaptı.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.