Ünlü Fransız markası Hermes, 1.5 senedir hazırlıklarını yaptığı 'Bal de Soie' (İpek Balosu) adlı balosunu geçtiğimiz hafta Fransız Sarayı'nda gerçekleştirdi. 'Bal de Soie'nin tüm konsepti Hermes eşarpları ve ipekleri üzerine kurulmuştu. Ünlü şef Carlo Bernardini'nin sadece Hermes için tasarladığı özel yiyecekler gece boyunca üstü yemyeşil çimen kaplı bir şölen masasında sunuldu. İpek eşarp renklerine uygun çiçeklerle ve yiyeceklerle dolu masa en çok ilgi gören yerlerden biri oldu. Tuba Peksayar Şimaylı'nın da destek verdiği gecenin ev sahipliğini Hermes Genel Müdürü Francesca di Carrobio ve Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach ile Fransa Büyükleçisi Laurent Bili yaptı. Birçok sürprizin de yaşandığı geceye ilgi çok büyüktü.
Melih TÜRK