2015’in en gözde seyahat destinasyonları

Önümüzdeki yılın gözde seyahat destinasyonları belirlendi.

2015’in en gözde seyahat destinasyonları

Uluslararası seyahat arama motoru Skyscanner, 2015'in en gözde seyahat destinasyonlarını belirledi. Son üç yılın uçuş arama verileri ve Gelecek Bilimi Laboratuvarı'nın öngörüleriyle hazırlanan araştırmaya göre, 2015'te Yunanistan'ın Mikonos Adası, Amerika'nın Florida eyaletinde yer alan Fort Lauderdale ve Güney Kore'nin başkenti Seul, yılın en gözde destinasyonları olacak. Araştırma sonuçlarına göre bu destinasyonların Türkler tarafından da ilgi gördüğü ortaya çıkıyor. Türkiye'den yapılan uçuş aramalarında, Fort Lauderdale'ye yüzde 20'lik bir artış yaşanması, Yunanistan'ın Mikonos Adası aramalarının yüzde 17 oranında artması ve Güney Kore'nin başkenti Seul'un yüzde 9'luk bir artış göstermesi, Türklerin global seyahat trendlerini yakından takip ettiğini gösteriyor. İşte 2015'in en gözde beş tatil destinasyonu...

Mikonos Adası, Yunanistan LeBron James, Jean-Paul Gaultier, Cristiano Ronaldo ve Jennifer Lopez gibi yıldızlar, Mikonos'u trend yaptı. Çılgın partileri de Mikonos'un Avrupa gece hayatının merkezi olma konusunda İbiza'ya sıkı bir rakip olmasını sağladı.

Fort Lauderdale, Florida, ABD Parlayan güneş ve göz kamaştırıcı plajlarıyla Fort Lauderdale, giderek daha çok tercih ediliyor. Gezginler, destansı müzik festivallerinden kültürel mekanlara kadar birçok şeyi keşfetmeye Fort Lauderdale'ye gidiyor.

Seul, Güney Kore Kore'nin popüler kültürüne olan büyük ilgi, birçok turisti Seul'e çekiyor. 'Gangnam Style'ın dünya çapındaki popülaritesi, ziyaretçilerin seveceği yepyeni turlar düzenlenmesine yol açıyor.

Kolombo, Sri Lanka Geçmişte kalan Sri Lanka İç Savaşı'ndan sonra başkent Kolombo, artık dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Şehrin kültürünün yanı sıra doğal güzellikleri de büyük ilgi görüyor.

Panama Eğer Panama'yı sadece ünlü kanalından ibaret sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Panama Körfezi sahilinde yeni yapılanmış birçok lüks otel, ziyaretçilerin denizin ve şehrin tadını aynı anda çıkarmasını sağlıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.