2013 Pirelli Takvimi’nin tanıtımı Rio’da yapıldı

Galaya katılan beyazperdenin efsane aktrislerinden Sophia Loren'e Pirelli Grubu Başkan ve CEO'su Marco Tronchetti Provera eşlik etti.

2013 Pirelli Takvimi’nin tanıtımı Rio’da yapıldı
Bu yıl 40. kez hayranlarıyla buluşan Pirelli Takvimi'nin galası, Rio'daki tarihi 'Cidade Maravilhosa" limanındaki 'Pier Maua' antrepolarında gerçekleşti. Pirelli Grubu Başkanı Marco Tronchetti Provera'nın ev sahipliğinde yapılan galaya Sophia Loren ve birçok ünlü isim katıldı.

Galaya katılan beyazperdenin efsane aktrislerinden Sophia Loren'e Pirelli Grubu Başkan ve CEO'su Marco Tronchetti Provera eşlik etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Pirelli Takvimi'nin galası, ünlüler geçidine sahne oldu. Gala, takvim çekimlerinin de gerçekleştirildiği Rio de Janerio'da yapıldı. Tanıtım için mekan olarak da tarihi Cidade Maravilhosa limanındaki 'Pier Maua' antrepoları seçildi. Türk Pirelli CEO'su Mete Ekin'in de bulunduğu galaya, fotoğraf çekimlerini yapan Steve McCurry ile modellerin yanı sıra aktör Owen Wilson, F1 pilotu Felipe Massa gibi ünlü simalar da katıldı. Pirelli Grubu Başkan ve CEO'su Marco Tronchetti Provera, eski Brezilya Başkanı Lula Da Silva ve Luiz Inacio'ya Brezilya'nın toplumsal gelişimine katkılarından dolayı Pirelli ödülünü takdim etti. Gecenin bir diğer dikkat çekici noktası ise bu yıl takvimde yer alan modellerin de sosyal sorumluluk projelerinde yer almasıydı.

2013 yılında 40. kez meraklılarıyla buluşacak olan Pirelli Takvimi'ne poz veren Isabeli Fontana, takviminin tanıtıldığı gala gecesinde şıklığı ile dikkatleri üzerine çekti.

Dünyaca ünlü Çek model Petra Nemcova da yeni Pirelli Takvimi'ne poz veren isimler arasındaydı. Nemcova, galada dore ışıltılı elbisesi ile göz kamaştırdı.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.