2013 makyaj trendleri

2013 yılı, Moda dünyası açısından iki binli yılların rengarenk moda ve tasarım fikirlerinin geride kaldığı, sadelik ve doğallığın öne çıktığı bir yıl olarak göze çarpıyor.

2013 makyaj trendleri
Çok parlak, dikkat çekici ağır tonlar, şeker pembeler ve rengarenk rujlara bu sene pek yer yok. Modanın bu yılki ana fikri masumiyet ve zarafet olacak. Bu yıl makyajlar daha hafif, daha varlığı belirsiz; doğal güzellik ve masumiyeti vurgulamak için yapılıyor olacak: dikkat çekmek ve farklı olmak için değil. Doğallık dendi, haliyle fondöten ve pudranızdan da bir süre ayrı kalacaksınız demek oluyor bu. Belki yüzünüzde sizi rahatsız eden pürüzler ve lekeler için yine onlara başvurmanız gerekecek, ancak bunu yaparken ten renginize en yakın olanları seçip, ince bir tabaka şeklinde uygulamanız önemli.

Allıklarınız için de genellikle kayısı ve şeftali rengine yakın renkler öne çıkıyor, ancak en radikal olarak gidebileceği uç kil rengi. Göz makyajını da ya çok ağır olmayacak şekilde yapmak, ya da göze ağır makyaj yapıldıysa dudaklarda sadece renksiz nemlendiriciler veya göze batmayacak rujlar kullanmak gerekiyor. Göz makyajınız sade olacaksa da eyelinerlarınızı ihmal etmeyin. 2013 yılında makyaj dendiği zaman, artık annelerimizin tabiriyle süslenip püslenmek yerine doğal güzelliği öne çıkartmak akla gelecek.

Toprak tonları, kahverengiler, pastoral renkler bu yıl çok daha ön planda olacak. Özetle, Paris Hilton gösterişi yerini Audrey Hepburn zarafetine bırakıyor artık. 2013 yılı makyaj trendleri, asalet ve saf güzelliğinizle öne çıkmanız ve insanları kendinize hayran bırakmanız için bire bir! 2013 yılı makyaj trendlerini takip ederek girdiğiniz her ortamda zarafetinizle insanları kendinize hayran bırakın!
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.