1000 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle evlendiler

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Hasan Yılmaz, Rizeli işadamı Ibrahim Öztürk’ün kızı Ceren Öztürk ile Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğünle evlendi. Düğüne yaklaşık 1000 davetli katıldı.

1000 kişinin katıldığı görkemli bir düğünle evlendiler

Eski Başbakanlarımızından, Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ın küçük oğlu Hasan Yılmaz, Rizeli işadamı ibrahim Öztürk ve Neslihan Öztürk'ün kızı Ceren Öztürk ile geçen hafta evlendi. Çırağan Sarayı'nda düzenlenen görkemli düğün törenine, siyaset, iş, cemiyet ve sanat hayatından yaklaşık 1000 davetli katıldı. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahta Hasan Yılmaz ile Ceren Öztürk'ün şahitliğini, Abbas Abbasov, Berna Tokar, Mehmet Cengiz ve Muhammed Öztürk yaptı.


A46 Organizasyon'un imzasını taşıyan düğün için seçilen maneviyat temasına paralel olarak 27 özel çiçek seçildi, her birinin anlamı araştırıldı ve düğünün bölümleri bu çiçek isimlerine göre adlandırıldı. Yazın bir şiir kitabı çıkaran gelin Ceren Öztürk'de her çiçek için bir şiir yazdı ve bu şiirlere, genel konsept içerisinde yer verildi.

Ceren Yılmaz'ın annesi Neslihan Öztürk de gelin ve damada özel bir şiir kitabı yazdı ve kitap, düğüne katılan tüm davetlilere hediye edildi. Çırağan Sarayı'ndaki görkemli düğün, geç saatlere kadar sürdü. Hasan Yılmaz ile iç mimar olan Ceren Öztürk, bir yıl önce ortak arkadaşları sayesinde tanışmış ve kısa süre sonra aralarında aşk başlamıştı. Genç çift, 17 Haziran'daBodrum'da Mesut Yılmaz'ın yazlığında nişanlanmıştı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.