İkonik otelde geleneksel iftar
Boğaz’da Tarabya koyuna hakim manzarasıyla dikkat çeken İstanbul’un ikonik otellerinden The Grand Tarabya, Ramazan ayında misafirlerini iftar sofralarında buluşturuyor. İftar, ud ve arp melodilerinin huzur veren atmosferinde Ramazan ayının ruhuna uygun olarak gerçekleşiyor. İftariyelikler ile başlayan iftar, zeytinyağlı yemekler ve salataların çorbaları takip etmesiyle devam ediyor. Klasik lezzetlerin öne çıktığı açık büfe tarzındaki iftar yemeğinde, börekler, ızgara ve ana yemek çeşitleri sunuluyor. Ramazan döneminin geçmişten bu yana geleneksel tatları olan şerbetler, boza, salep gibi içecekler de özel istasyonlarda konuklara ikram ediliyor.
İftar sofralarının vazgeçilmezi tatlılar ise, güllaçtan kaymaklı ayva tatlısına, revaniden ekmek kadayıfına uzanan geleneksel tatları içeren geniş bir yelpazede, kumda pişirilmiş Türk kahvesi eşliğinde misafirlere sunuluyor.