'Hayata Sarıl'a destek oldular
Radisson Hotel Group, 8 ay boyunca devam edecek olan Hayata Sarıl Lokantası'nda cemiyetin ünlü ismi Ayşegül Uluç ile etkinlik düzenledi.
Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir Executive Chef 'i Necati Özçelik ve Radisson Blu Conference and Airport Hotel İstanbul Executive Chef 'i Emre Öztop, kendilerine eşlik eden iş kadını ve influencer Ayşegül Uluç ile birlikte Hayata Sarıl Lokantası'nda yeni başlangıçlar için yemek pişirdi. Radisson Hotel Group otellerinden her ay belirlenen iki otelin Executive Chef 'i bir gün boyunca Hayata Sarıl Lokantası'nda belirledikleri özel bir mönüyü pişiriyor ve servis ediyor. Gün boyu gelen misafirlerin satın aldığı bu mönüden elde edilen gelir Hayata Sarıl Lokantası'nın bütçesine destek olmak için kullanılıyor. Radisson Hotel Group adına konuşan Sorumlu İşletmecilik Türkiye Koordinatörü İlhan Akpınar, "Amacımız, Radisson Hotel Group Türkiye otelleri olarak belirlediğimiz projeler kapsamında ihtiyacı olanlara ulaşabilmek ve olanaklarımız ölçüsünde destek olmaktır. Hayat paylaşınca daha güzel" dedi.
Ayşegül Uluç, Nermin Aşçıoğlu