
Gurmelere özel yemek

Gurmelere özel yemek

Mehmet ÜSTÜNDAĞ
Geçmişi ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950'de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu Chaine Des Rotisseurs'un, Türkiye de dahil olmak üzere farklı ülkelerden 100 üyesinin katıldığı yemek İstanbul'da düzenlendi. Geçen hafta Mövenpick Hotel İstanbul'da düzenlenen yemeğe, Mövenpick Hotel Istanbul'un Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach ve Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı ve Paris Yönetim Kurulu Üyesi Mohamed Hammam ev sahipliği yaptı. Kokteylin ardından başlayan akşam yemeğinde konuklara, İsviçre Gstaad'dan özel olarak gelen Michelin yıldızlı ve 2005'de Gault Millau tarafından İsviçre'nin en iyi şefi seçilen Robert Speth ve deneyimli şef Wolfgang Weissert'in hazırladığı çok özel yemekler ikram edildi.
Jeff, Vivet Hakko, Frank Reichenbach