Geleneksel etkinliğe büyük ilgi
Geleneksel etkinliğe büyük ilgi
Artık geleneksel hale gelen Tasting Alaçatı, geçen hafta yine büyük bir katılımla gerçekleşti. Hip Creative Agency'nin girişimi ile kurulan, Tasting Alaçatı Platformu'nun organize ettiği Tasting Alaçatı, üç gün sürdü. Her yıl olduğu gibi sohbetler, workshop'lar, tadımlar gibi birçok etkinlik katılımcılarla buluştu. Açılış gecesi Amavi Alaçatı'daydı. Mekanın executive şefi Can Aras, sıfır atık ve maksimum geri dönüşüm felsefesiyle hazırladığı mönüsüyle, açılışa katılanlara ziyafet sundu. Gastronomi kategorisinde, Hazer Amani'nin 'Tohumdan sofraya', Hüseyin Pancar'ın 'Toprağa Minnet- Alavya Sofrası' gibi şefl erin özel imzasını attığı sofralarda buluşuldu.
Gamze Cizreli, Nalan Miri Sözer, İlknur Cihangir
Geleneksel etkinliğe büyük ilgi
Geleneksel Tasting Alaçatı etkinliği bu yıl 'Toprağı koru' teması ile gerçekleşti.