Farklı mutfaklardan özel lezzetler

Ataköy’de yeni açılan otelin restoranı, hem misafirlerine hem de İstanbullulara lezzet şöleni sunuyor. Restoranın mönüsü, İspanya, Fas, İtalya ve Türk mutfaklarının özel lezzetlerinden oluşuyor.

Farklı mutfaklardan özel lezzetler

YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK

JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea konuklarına ve İstanbullulara ziyafet deneyimleri ve sevdikleriyle bir araya gelme fırsatları sunarken birbirinden farklı lezzetlere de ev sahipliği yapıyor. Executive şef Mehmet Faruk Yardımcı ve ekibi tarafından otelin adeta denizle iç içe konumundan ve Akdeniz sahillerinden ilham alınarak tasarlanmış Ceres Restaurant'ın özenle hazırlanmış mönüsü İspanya, Fas, İtalyan ve Türk mutfaklarının muhteşem bileşenlerini barındırıyor ve birbirinden lezzetli deniz ürünlerini tatma imkanı sunuyor. Akdeniz mutfağına modern bir dokunuş katan şef, mönüde İspanyol Fideua'sı ve uzun yıllar beslenmiş olan ekşi mayadan yapılmış taş fırın pizzaları ile misafirlere lezzet şöleni yaşatıyor.

Gün boyu hizmet veren Ceres, misafirlere harika bir sabah kahvaltısı deneyimi ile zengin içerikli pazar brunchları ve küçük misafirler için eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapıyor. Aile dostu otelin aynı zamanda en önemli özelliklerinden biri otelin lavanta, nane, kekik, biberiye, zeytin, Marmara'ya özgü yeşillikler ve çok daha fazlasının yetiştirildiği özel JW Garden bahçesi ile birlikte yürüttüğü 'çiftlikten masaya' konsepti. Bu bahçeden elde edilen mahsuller otelin mutfaklarında kullanılıyor.

BOĞAZ'DA SUSHİ KEYFİ

Shangri-La Bosphorus'un misafirlerinin favorilerinden Asya ve Akdeniz lezzetlerinin sunulduğu IST TOO sushi mönüsü sevenleriyle tekrar buluşuyor. Akşam yemeği buluşmalarına otantik Uzak Doğu esintileri katacak yepyeni lezzetler usta şeflerin imzasını taşıyor. Büyüleyici atmosferiyle restoran, iş toplantılarından özel günlere ve kutlamalara kadar misafirlerinin her anına şık bir dokunuş katıyor. Hem göze hem damak zevkine hitap eden mönüde, sushi çeşitlerinin yanı sıra Japon mutfağının çok sevilenlerinden Miso Çorbası ve Edamame gibi lezzetler de yer alıyor.

HER SALI TACO GÜNÜ

Şehrin Meksikalısı Ranchero, 'Taco Tuesday' uygulaması kapsamında, birbirinden özel taco lezzetlerini sunuyor. Salı günleri Ranchero'ya gelenler, en çok tercih edilen Tacos Con Rajas ve Tempura Shrimp Tacos başta olmak üzere tüm taco'larını indirimli olarak sipariş edebiliyor. Mekanın favorilerinden Tacos Con Rajas; taco baharatı ile sotelenen et veya tavuk, kültür mantarı, eritilmiş peynir, rajas, demiglas sos, karamelize soğan, sour cream ve taze soğan ile servis ediliyor. Ayrıca mönüde. Tacos Fiesta, Cajun Chicken Tacos, Quesadillas, Tacos Fuertes, Tacos De Rey gibi farklı taco lezzetleri de yer alıyor.

HAYATIN İÇİNDEN

ŞEHRİN YENİ GASTRO-TERASI

Şehrin kalbinin attığı Gümüşsuyu'nda, CVK Park Bosphorus Hotel'in teras katında yer alan Izaka Terrace, Executive Chef Ali Ronay danışmanlığında deneyimli mutfak ekibinin hazırladığı İstanbul lezzetlerini sunan seçkin mönüsü ile şehrin en gözde mekanları arasında yer alıyor. Manzarası ile hayranlık uyandıran restoran, dekorasyonu, yenilenen enerjisi ve özel lezzetlerden oluşan mönüsüyle misafirlerini ağırlıyor.

İTALYA'YA LEZZET YOLCULUĞU

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'da kapılarını açan Olea & The Bar, İtalyan mutfağının geleneksel lezzetlerini ve Olea & The Bar'ın özlenen kokteyllerini İstanbul Boğazı'nın kalbinde bir arada sunarak misafirlerine eşsiz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor. Olea & The Bar, özenle hazırlanmış mönüsü, geniş kavı ve zengin kokteyl çeşitlerinin yanı sıra modern ve sofistike tasarımı, şık ambiyansı ve eşsiz manzarası ile öne çıkıyor. Restoran, misafirlerini İtalya'nın tüm bölgeleri arasında bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.