Şimdiye kadar hiç tatmadıgınız bir lezzette olduguna inandıgımız füme et çeşitleri, sıcak ya da soguk olarak, kendi suyu ile harmanlanmıs buharda pismis sebzelerle sunuluyor. Mönüde soguk fümelenmis, panchetta, dös, but gibi ürünlerin yanı sıra ördek hindi fümeleri de yer alıyor. Islak ve füme hamburger de Farketmez'in spesiyalitelerinden... Kadrosunda sekiz sef bulunduran Farketmez, sef Muzaffer Erdal Kılıç'ın önderliginde yeni tat arayıslarını sürdürüyor. Farketmez'in çılgın mutfagında bulunan, Fransa'da egitim almıs ve kariyer yapmıs pasta sefi de pasta ve çikolata da şaşırtan lezzetler yaratıyor.
Farketmez, 50 çesidi askın sarap çesidi ile sarap tutkunlarına genis bir seçenek sunuyor. Misafirlerinin fiyat ve sise baskısı hissetmeden keyifle saraplarını yudumlamalarını saglamak amacı ile 30'a yakın sarabı kadehte servis eden mekan, sarap fiyatlarının uygunlugu konusunda oldukça iddialı. Lezzet pesinde kosturan Farketmez, kendi etleri ile en iyi uyum saglayacagını düsündügü bir sarabın arayısına girince, yolları Kutman ile kesisiyor ve Farketmez adı ile siselenen bir Kutman Özel Kav kupajı çıkıyor ortaya.
Papazkarası ve öküzgözü saraplarının kupajından olusan bu sarap, sadece Farketmez'de yudumlanabiliyor. Her hafta sonu birbirinden farklı konsept geceler ile misafirlerini eglendiren, zaman zaman nostalji geceleri ile eskiye götüren ya da müdavimleri dogrultusunda mönüler belirleyen Farketmez Restoran, böylece farkını bir kez daha ortaya koyuyor.
Farketmez'in İstanbul Maslak'taki yeni mekanında artık haftanın üç gecesi canlı müzik de var. Orhan Osman Orkestrası ile perşembeleri Türkiye'nin en önde gelen müzisyenlerini bulusturan mekan, bu günlerde yemegin yanı sıra müzikal bir fusion da sunuyor. Cuma geceleri daha çok Balkan ezgilerinin yer aldıgı bir program yapan Farketmez buna uygun özel mönüler konsepti tamamlıyor. Cumartesileri ise Yunan ve Türk müziginin en eglenceli ve hareketli parçaları ile dinleyenlere unutulmaz bir eğlence sunuyor.