Destek için bir aradalar
Radisson Hotel Group Türkiye Sorumlu İşletme Projeler ekibinin belirlediği çerçevede oluşturulan Hayata Sarıl Lokantası'na destek kampanyasında 2019 yılı pişirme programının son etkinliği Aralık ayında gerçekleşti.
Serkan Yaman, Aytekin Yamaç, Yavuz Yiğit, Yeşim Doğukan, Zafer Kozanoğlu, Ayşe Tükrükçü, Mustafa Özkan, Sedef Kıvanç, Mukaddes Tokel, Özay Akar
Otellerin Executive Chef'leri bir gün boyunca Hayata Sarıl Lokantası'nda belirledikleri özel bir menüyü pişirdi ve servis etti. Gün boyu gelen misafirlerin satın aldığı bu menüden elde edilen gelir Hayata Sarıl Lokantası'nın bütçesine destek olmak için kullanıldı.
Aslı Hünel