Boğaz’da iftar keyfi
İstanbul Boğazı’nın kıyısında, benzersiz konumuyla Four Seasons Bosphorus, misafirlerini iftar sofralarında gelenekselleşen açık büfesi ile bir araya getiriyor. Türk sanat müziğinin ezgileri eşliğinde açık büfede lezzetli iftariyeliklerden, Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu’nun zengin mezelerine, etli bamya, kuru patlıcan dolması ve içliköfteden serin şerbetlere kadar iştah açıcı seçenekler yer alıyor. Kilis kebabı, Karadeniz et döner, ızgara çeşitleri ve odun fırınında hazırlanan pide çeşitleri de damaklarda iz bırakıyor.
Executive Chef Görkem Özkan ve ekibi tarafından hazırlanan bu lezzetlere lokum, lokma, künefe, zerde, güllaç gibi damaklarda iz bırakacak geleneksel tatlıların yanı sıra çikolata ve dondurma köşeleri eşlik ediyor.