Turunçgil Tüketmek İçin 5 Önemli Neden
Uzman diyetisyen Selin Sezgin, sonbaharın gelmesiyle tezgahlarda yerini almaya başlayan turunçgilleri tüketmenin faydalarını anlattı.
Uzman diyetisyen Selin Sezgin, sonbaharın gelmesiyle tezgahlarda yerini almaya başlayan turunçgilleri tüketmenin faydalarını anlattı.
Sanasaryan Han a Luxury Collection Hotel’in head şefliğini yapan Oğuz Öztürk, Şamdan Plus okurları için mutfağa girdi.
Boğaz’ın en güzel manzaralarından birine sahip o lüks restoran bu yıl 30’uncu yaşını kutluyor. Yıllardır çizgisini bozmadan hizmet veren mekanın başarı öyküsünü kurucusu Barış Tansever ile konuştuk.
Şef Savaş Zafer ile mutfağını yönettiği restoranda buluştuk. Kısa bir süre önce kapılarını açan restoranda bir araya geldiğimiz şef, mönülerinden imza lezzetleri Şamdan Plus okurları için hazırlarken gastronomiye dair özel bir sohbet de gerçekleştirdi
Izaka Terrace Head Chef'i Serhat Eliçora, Şamdan Plus okuyucuları için mutfağa girdi
Sofitel İstanbul Executive Chef Matteo Bertuletti, Şamdan Plus okurlarını mutfağında konuk ederek özel lezzetlerinin tariflerini verdi.
Tescilli güzel ve ödüllü yemek kitaplarının yazarı Aslıhan Koruyan Sabancı, ramazan pideleri yaptı
Chef ’s Table sayfamızın konuğu başarılı şef Suna Hakyemez, hem kendini hem de imza lezzetlerinin sırlarını anlattı.