YAZI SİNAN ÖZEDİNCİK
Uzakdoğu'nun benzersiz atmosferini, ilham veren insanlarını, büyüleyici doğasını, olağanüstü lezzetlerini ve kültürünü misafirlerine sunmak hedefiyle 2020 yılı başlarında Caddebostan'da butik bir sushi restoranı olarak hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede büyük ilgi gören Ken Sushi, bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyen tutkunlarının yoğun ilgisi ile Suadiye'deki yeni restoranına taşındı.
Ken Sushi & More, mönüsünde yer alan orijinal ve yüksek kaliteli malzemelerle oluşturulan lezzetler, şeflerin dokunuşuyla özel tariflere ve özgün bir deneyime dönüşüyor. Executive Chef Aras Serkek'in özel olarak hazırladığı mönü, misafirlere üst düzey bir lezzet şöleni deneyimi sunuyor. Paylaşımlı sunumlar ile hazırlanan mönüsünde, başlangıçlardan noodle'lara, başka hiçbir yerde bulamayacağınız sushi rollerden ana yemeklere, vegan ve vejetaryen seçeneklerden kokteyllere kadar pek çok seçeneği bulabileceğiniz mekanın yeni mönüsü ile eğlence ve lezzeti odağına alan, yeni bir Uzakdoğu mutfağı deneyimi yaşayacaksınız. Misafirlerine eşsiz deneyimler sunan genç ve dinamik ekibi, modern atmosferi ile mekan, bu lezzeti kendi evlerinde tatmak isteyenler için paket serviste de müdavimlerine aynı tadı ve deneyimi yaşatıyor.
YENİLENDİ
Bir Nişantaşı klasiği olan Beymen Brasserie yenilendi. Zeynep Fadıllıoğlu imzalı yeni dekorasyonu, keyifli ambiyansı ve zengin mönüsüyle günün her saatinde konuklarını ağırlamaya devam eden Beymen Brasserie, bahar aylarında da şehrin en popüler buluşma noktası olmaya devam edecek. Hafta içi bar buluşmaları ve akşamüstü partileriyle de büyük ilgi gören Beymen Brasserie'deki keyifli anları önerebilirim. Mekan bahar mönüsü ve kapsamlı vegan seçenekleriyle de fark yaratıyor.
10 ŞUBEYE ULAŞTI
Aralık 2019'da Türkiye'nin önde gelen cafe/brasserie zincir markası BigChefs ailesine dahil edilen NumNum, marka konumlandırma çalışmaları kapsamında kurumsal kimlik, restoran mimarisi ve mönülerini yenilemişti. Yenilenen yüzü ve 'Good Food Great Mood' mottosuyla kısa zamanda büyüme kaydederek özellikle gençlerin uğrak mekanı haline gelen restoran, yaklaşık 200 kişilik ağırlama kapasitesine sahip Capitol ve City's İstanbul AVM şubelerini de açarak toplamda 10 şubeye ulaştı.
ÜNLÜ ŞEFTEN ÖZEL MÖNÜ
METT Hotel & Beach Resort Bodrum, lezzet şöleni yaşatacak. Otel, Dubai'deki Isola Ristorante ve Jumeirah Islands Clubhouse ile birlikte, Bodrum'da yer alan İtalyan restoranı Isola Manzara Gardens'ın da Executive Chef'i olan Francesco Bagnato'yu Türk lezzet tutkunlarıyla buluşturacak. Bagnato, 26 Mart Cumartesi akşamı ev sahipliğini gerçekleştireceği ilk özel davette, özel bir mönünün küratörlüğünü yapıyor.
ORİJİNAL TARİFLER
The Ritz-Carlton, Istanbul'un Executive Chef'i Selami Güleryüz ve deneyimli mutfak ekibinin imzasının bulunduğu Atölye Mönüsü, Anadolu mutfağının en güzel örneklerini misafirlerinin deneyimine sunuyor. Yerel üreticilerden mevsimine uygun taze malzemeler kullanılarak oluşturulan mönü, özel ve orijinal tariflerle günümüze ve yeni nesillere aktarılıyor.