2024 Emmy Ödülleri Kırmızı Halı Görünümleri

2024 Emmy Ödülleri Kırmızı Halısında Selena Gomez'den Jennifer Aniston'a ünlülerin şık seçimlerine bakalım

2024 Emmy Ödülleri Kırmızı Halı Görünümleri

Haber: Gülçin İşler Fırat

Fotoğraflar: Getty Images


Televizyon dünyasının Oscar’ı kabul edilen Emmy Ödülleri, Los Angeles’taki Peacock Tiyatrosu’nda düzenlenen görkemli törenle sahiplerini buldu. Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından bu yıl 76’ıncısı düzenlenen Emmy Ödülleri kırmızı halısında ünlü isimler şık seçimleriyle objektiflere yansıdı.


Shogun yapımıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Anna Sawai geceye özel dikim kırmızı Louis Vuitton ile katılırken; The Crown dizisindeki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Ödülü'nü alan Elizabeth Debicki ise Dior 2025 Cruise Koleksiyonu'ndan siyah bir elbise tercih ediyor.


Siyah kuyruklu Ralph Lauren elbisesiyle Selena Gomez'den, Dior Cruise 2025 Koleksiyonu'ndan dantel detaylı siyah elbisesiyle objektiflere poz veren Reese Witherspoons, Oscar de la Renta imzalı elbisesiyle Jennifer Aniston'a kırmızı halının öne çıkan stillerine göz atalım.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.