2023 yılında hangi burcu neler bekliyor?

Astrolog İris Gizem Yücel, burçları 2023 yılında nelerin beklediğini yorumluyor ve ekliyor; “Yükselen burcunuza göre gökyüzünün yorumunu okuyabilirsiniz. Ayrıca Güneş ve Ay burçlarınıza göre okumak da, yoruma derinlik katacaktır.''

2023 yılında hangi burcu neler bekliyor?

Koç: Mayısa kadar hayal ettiklerinizin peşinde olmalısınız. Ne başlatırsanız, 12 yıl boyunca meyvesini alacağınız bir süreçtesiniz. Mayıstan sonra 2024 ortasına kadar parasal kazançlarınız daha da artacaktır. Başkalarının değil, kendi kazancınızı düşünmeniz gerekiyor. Mart itibariyle hayatınızın temizlendiğini, arındığını hissedeceksiniz. Yurtdışı ile ilgili gelişmeler ve sorumluluklar artacaktır.


Boğa: Mayısa kadar manevi hazırlık dönemindesiniz. Sürekli sürpriz destekler aldığınızı hissedeceksiniz. 12 yılda bir gelen şansla, daha sevilen biri gibi hissedeceksiniz. Sanki herkes size yardım etmek istiyormuş gibi atmosfer oluşacak. Mart itibariyle kariyerinizdeki sorunlar sona ererken, çevrenizdeki insanlarla ilgili sorgulama dönemine gireceksiniz. Alma verme dengesini öğrenmeniz için mesajlar gelmeye başlayacak.


İkizler: Kariyerinize dair şansınızın arttığı bir dönemdesiniz. Mayıs ortasına kadar şanslara kendinizi açık tutun ve önyargılarınızdan kurtulmaya çalışın. Yeni çevrelere girmekten çekinmeyin. Mart itibariyle maneviyata odaklanmanız, 2024 ortasına kadar sizi korumaya yarayacaktır. Sanatla ilgili meraklarınız varsa, bunlarla ilgili şanslarınız mayıs ortasından sonra hızla artacaktır. Yurtdışına dair kısıtlamalar ve dersler ile karşılaştınız. Marttan sonra kariyeriniz sorumluluklarla dolacak, sabırlı olun ve sürprizlere merhaba deyin.


Yengeç: Mart özellikle olmak üzere, kariyer ve para ile ilgili çok büyük şanslar yakalayabileceksiniz. İnsanların başarılarınızdan bahsettiğini göreceksiniz. Eşinizin, ortağınızın maddi kısıtlılıklarının olduğu ve onun sorumluluklarını yüklenmiş olabilirsiniz. Hepsi sona eriyor. Mart itibariyle hukuk ve yurtdışı ile ilgili yeni sorumluluklar edinebilirsiniz. Bu konularda sorunlar oluşabilir ama çözebildiğinizi fark edeceksiniz. Temmuz itibariyle aileye değil, kariyere yatırım yapmanız gerektiğini düşünmeye başlayacaksınız.

Aslan: Sıkça seyahat ettiğiniz, davaların istediğiniz gibi sonuçlandığı, toplum önünde sorumluluğunuzun arttığı, yurtdışı işlerinizin yoğunlaştığı bir döneme giriyorsunuz. Kariyerinizde parlama dönemine gidiyorsunuz. Sanırım yılın en şanslısı Aslan ve yükselen Aslanlar. Eş ve ortakla ilgili sorunlar yaşadığınız bir süreçten geçtiniz ve 2 yıl kadar canınız sıkıldı, üzüldünüz. Mart itibariyle, kredi çekmek, borçlanmak gibi eğilimleriniz olabilir. Ruhsal alanda gelişeceksiniz.


Başak: Eş ve ortağınızın kazançlarının arttığı bir dönemdesiniz. Borcunuz varsa destek oluyorlar, size maddî desteklerde bulunuyorlar. Miras, nafaka gibi meselelerde avantajlı bir dönemdesiniz. Paraya, bankalara dair sorunlarınız varsa, çözmek için mayıs ortasına kadar şanslısınız. Mayıs sonrasında yurtdışına yönelik meseleler artıyor ve yeni eğitimler için kapılarınız açılıyor. Sosyal medyada ön plana çıkmak için avantajlısınız. Marta kadar kariyerinizi sorguladığınız bir süreçteydiniz. Artık doğru kararlar almak için hazırsınız. Sağlıklı beslenmek, spor yapmak gibi konularda daha disiplinli olabileceksiniz.


Terazi: Bir süredir devam eden bir ilişkiniz varsa, bir adım sonrasına geçtiğinizi ya da yeni tanıştığınız biri varsa, bu kişinin sizin için doğru insan olduğunu fark ettiğiniz bir süreçtesiniz. Mayıs ortasına kadar, bu kişi ile olan ilişkiniz şekillenmiş olacaktır. İnsanlar sizinle ortak işler yapmak için çaba sarf edebilir. Mayıs ortası itibariyle ortak finanslara geçtiğiniz; eşten, ortaktan para gelmesi gibi durumlar oluşmaya başlayacaktır. Ayrıca kredi çekmek için doğru zaman ancak dikkatli olmalısınız. Miras meseleleri de netleşebilir. 2024 ortasına kadar bu konularda şans sizinle. Aşk ve çocukla ilgili sorumlulukların fazla olduğu bir süreçteydiniz. Artık bu konularda daha olgun hâle geldiniz. Sırada, 2,5 yıl boyunca sağlık ve iş rutinlerinizin düzeni meseleleri var.


Akrep: İş meselelerinde avantajlı duruma geçiyorsunuz. Beklediğiniz işe dair haberler varsa, olumlu haberler almanız olası. Spor yapıyor, sağlıklı besleniyorsanız hemen etkilerini görebileceksiniz. Harika başlangıçlar zamanı! Mayıs sonrası aşk hayatınızın parladığınızı görüyoruz. Evlilik kapınızda görünüyor. 2024 ortalarına kadar bu potansiyeli sürdürüyorsunuz. İlişkiniz yoksa, mayıs ortasından sonra hayatınıza aşkın geldiğini görebilirsiniz.


Yay: Yılın ilk yarısını aşkta şanslı geçireceksiniz. Güzel bir söz vardır; "Kader, cesura öncelik verir." İşte siz de tam bu noktadasınız. Mevcut ilişkinizin kalitesini artırmak için de fırsatınız var. Çocuk yapmak isteyenler için çok güzel zamanlar. Çocuğunuz varsa, sizi onurlandıracak başarılar kazanacaktır. Yılın ikinci yarısında sağlıktaki şansınız artıyor. Bir süredir kronik sağlık sorunlarınız varsa, bunlara çözüm bulabileceksiniz.


Oğlak: Emlak, taşınma ve aile meselelerinde çok şanslı olduğunuz bir yıla giriyoruz. Risk almaktan korkmayın, iyi sonuçlar alabilirsiniz. Mayıs ortası itibariyle evlilik potansiyeliniz yüksek. 2024 ortasına kadar çocuk sahibi olmak için olumlu bir gökyüzü hâkim. Para ile ilgili meselelerdeki kısıtlanmalarınız sona ererken, mart itibariyle yakın çevrenizle ilgili sorunlu bir sürece giriyor olabilirsiniz. Temmuz itibariyle kariyerinizi tekrar değerlendirdiğiniz ve ekimde harekete geçeceğiniz görünmekte. Kısıtlılık hissinden kurtulduğunuzu hissedeceksiniz.


Kova: Mayısa kadar kardeş, kuzen ve çocukluk arkadaşlarınızdan cömert destekler alacaksınız. Mayıstan sonra aile hayatınızda mutluluğu yaşamaya başlayacaksınız. Ayrıca aile kurmak için de çok uygun zamanlar. Aile bireylerinin sağlık sorunlarının geride kaldığını fark edeceksiniz. Mart itibariyle üzerinizde 2-3 yıldır hissettiğiniz ağırlığın yavaş yavaş azaldığını hissedeceksiniz. Yeni sınavlar para ile ilgili olacak. Savurgan davrandıysanız, kendinizi sorguladığınız bir süreç geliyor. Tutumlu davrandıysanız, meyvesini yemeye başlayacaksınız.


Balık: Mayıs ortasına kadar girişimlerde çok şanslısınız. İşlerinizi büyütmek, cesur olmak gibi hiç alışık olmadığınız fikirlere yöneleceksiniz. Bir yerde çalışıyorsanız, terfi alabilirsiniz. Mayıs sonrasında yakın çevrenizin şansının arttığını fark edeceksiniz. 2-3 yıldır hayatınızın kontrolü sizde değilmiş gibiydi. Bir şeylerin ters gittiğini farkındaydınız ancak bunun için bir şey yapamıyordunuz. Mart itibariyle 3 yıl boyunca hayatınızı sıfırdan kuracaksınız. Dikkatli karar alarak ilerlemelisiniz.



6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.