Ceylan Çapa, babannesi Fikret Şeneş için söyledi

Cemiyet hayatının sevilen genç isimlerinden Ceylan Çapa, Türk pop müziğinin ilk kadın şarkı sözü yazarı olan babaannesi Fikret Şeneş için hazırlanan saygı albümünde yer aldı.

Ceylan Çapa, babannesi Fikret Şeneş için söyledi

Fikret Şeneş'in ölümünün 4'üncü yıldönümü için hazırlanan albümde Ceylan Çapa, daha önce Ajda Pekkan'ın yorumladığı "Ne Günler" isimli şarkıyı seslendirdi. Aranjörlüğünü Gürsel Çelik'in yaptığı albüm için stüdyoya giren Çapa, şarkıyı söylerken gözyaşlarına hakim olamadı. Albümde Çapa'nın babaannesine hitaben yazdığı mesajda yer alacak. "Fikret Şeneş Şarkıları-Kimler Geldi Kimler Geçti" adlı albümde Sezen Aksu, Manga, Mustafa Ceceli, Fatma Turgut, Şevval Sam, Sıla ve Yıldız Tilbe gibi birçok ünlü isim de var.

Şebnem Çapa kızının seslendirdiği parçayı sosyal medya hesabından ''Canımm Ceylan'ım babaannesi Fikret Şeneş hatırına düzenlenen ve bu hafta sonu çıkacak olan albümde "Ne Günler"adlı parçayı seslendirdi.'' notuyla paylaştı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.