Gastronomi dünyasının önemli isimleri 2020’ye merhaba dedi
Yeni yılda da hayatın mutfağı olmaya devam edecek olan USLA'da önceki akşam yiyecek ve içecek dünyasından birçok misafir ağırlandı.
Altan Gördüm
Davetliler, eğitmen şefleri ve öğrencileri tarafından karşılandıktan sonra yeni yıl konsepti ile hazırlanmış Akademik Lezzetler Restoranında yerlerini aldı. USLA Akademisinin eğitmen şef ve öğrencilerinin beraber oluşturduğu yılbaşı menüsünde özellikle coğrafi işaretli ürünlerin kullanılması dikkat çekti. Menüde yer alan "Yöresel Peynir ve Şarküteri Tabağı, Kestane Çorbası, Çıtır Pastırmalı Pancar Confit Tiramisu, Izgara Armut ve Rokalı Çelenk Salata, Ana Yemek olarak Fırında Kaz, Safranlı Pilav, Frambuaz Coulis, Kaz Jus veya Kuzu İncik, Keşkek, Balkabaklı Cappucino, Kuzu Demi ve son olarak tatlı büfesinden oluşan rengarenk bir sofra, misafirlerin keyifli sohbetlerine eşlik etti.
Cem Mumcu, Gamze Cizreli